четверг, 9 июля 2015 г.

Растлєніє дітей як новий метод покращення показників розкриваємості МВС і прокуратури

 (полк.Бугира - на фото)

Вимагання написати "явку з повинною" під погрозою згвалтування в СіЗо Житомира, погрози помістити підозрюваного в прес-хату - все це почерк житомирського начальника УгРозиска полк.Бугири В.П.
Растлєніє дітей співробітниками міліції з метою покращення показників розкриваємості - це юридичний Чорнобиль! Це навіть похлєщє Врадіївки!

Нещодавне згвалтування неповнолітнього в СіЗо#8 - це не випадковість.
Керівництву прокуратури Житомирщини я особисто написав заяву про злочини полковника міліції Бугири Віктора Петровича по фабрикації кримінального провадження по вбивству в с.Лумля 26.11.14.

Двох підлітків полк.міліції Бугира 27.11.14 особисто пресував 5 (п'ять) годин, вимагаючи "явки" у вчиненні вбивства (якого дев'ятикласники не вчиняли). Артема Коткова й Олега Рибу примусили оговорити себе. Їм так само начальник Житомирського обл. угрозиску полк.Бугира В.П. особисто (!!!) погрожував - кинути в прес-хату Житомирського СіЗо, де їх згвалтують зеки, якщо пацани не напишуть ці чортові "явки".

На Бугиру я надав всі докази прокурорським. Зокрема, лист від начальника СіЗо пана Шедловського, який підтвердив факт повторного візиту полк.Бугири до вже поміщеного в СіЗо #8 Артема Коткова. Історія тоді повторилася: на цю "бесіду" головний міліціонер області-пінкертон Бугира не викликали ані маму, ані адвокатів15-ти річного Артема. Знову вимагав від Артема написати "явку" у вчиненні вбивства, знову погрожували згвалтуванням.




Все це задокументовано, передано в Прокуратуру Житомирської обл. Результат?
Фактова справа по ст.365 КК слідчий прокуратури Євген Толочко не може 3 місяці провести очної ставки між Бугирою і Котковим.

Тим часом міліціонери-сексуальні маніяки і збоченці ломають життя вже нової дитини Артура...Доколє?!



















***








 



 




(Артем відсидів 90 (дев"яносто) діб в слідчому ізоляторі Житомира, де полковник Бугира В.П. 16.12.14 повторно (у відсутність адвокатів) вимагав у неповнолітнього  написати "явку з повинною" і визнати вину у скоєнні злочину, якого той не вчиняв. У випадку відмови - погрожував вкинути Артема в прес-хату СІЗО №8, де його згвалтують інші арештанти в випадку, якщо він цю "явку" Бугирі не напише. І розповідав подробиці як саме його будуть гвалтувати зеки. Історія з іншим потерпілим - жертви катувань 14-ти річним Артуром - свідчить про існування таких от прес-хат на території Житомирського СІЗО: http://www.zhitomir.info/news_148604.html)



Олег Журавель, захисник неповнолітнього
Київ, 04071 а\с 100 УГСПЛ

Додаток:
"У Житомирі 14-річний ув’язнений з СІЗО опинився в реанімації з травмою прямої кишки" - Житомир.info
https://youtu.be/qmRLZYp5q-A

1 комментарий:

  1. Литовська, Польська і Українська-Амеріканська доблість теж- НЕ КРАЩЕ російскої, Один одного варті...

    НА ЧУЖОМУ НЕСЧАСТЬЕ , СВОЕГО СЧАСТЬЯ НЕ ПОСТРОЕШ …….

    ОтветитьУдалить