четверг, 9 июля 2015 г.

Історія про житомирських перевертнів і сліпу прокуратуру. Або ворон ворону…

(Задачка для першокласника.) Підозрюваного 15-річного Артема міліціонери затримали о 15-30 27/11/14 вдома. Доставили в Малинський РОВД. Проводили "бесіди" без адвокатів, і без мами, папи чи навіть педогога. Адвоката безоплатної правової допомоги викликали лише о 21-18. Адвокат прибув о 21-30 до РОВД. Док-ти тут
Питання:
2) Через скільки часу після фактичного затримання був складений протокол про затримання особи?

Знайомтеся, будь-ласка, полк.Бугира Віктор Петрович- начальник карного розшуку Житомирської області. Людина, яка особисто застосовувала недозволені методи ведення слідства до затриманого неповнолітнього ввечорі наприкінці листопада 2014 в Малинському райвідділі міліції. Полк.Бугира  особисто несе відповідальність за фабрикацію кримінальної справи  по ч.2 ст.115 КК проти 9-ти класника з с.Лумля 15-ти річного Артема К.

Ми з колегою роздрукували фото всіх ментів карного розшуку області, які 28.11.14 незаконно (без ухвали суду, всупереч ст.208 кпк) зайшли в помешкання Артема і фактичного викрали його з будинку, примушували писати явку з повинною у вчиненні злочину, якого він не вчиняв - провели впізнання по фото. Артем впізнав полк.Бугиру В.П. в числі тих, хто застосовував недозволені методи ведення слідства до затриманого.

Полк.Бугира В.П. Без присутності і навіть виклику батьків, БЕЗ адвокатів-захисників 6 (шість) годин допитував неповнолітнього в Малинському равідділі міліції, погрожуючи сексуальним насиллям неповнолітньому (казав що кине в сізо, де малого будуть ґвалтувати інші зеки, якщо той не напише "явку" з повинною під диктовку міліції). Фактично полковник примусив неповнолітнього зізнатися у вбивстві, якого Артем не вчиняв.
Так само ці перевертні вчинили з 15-ти річним свідком, однокласником Артема - Олегом Р. Олега примусили дати лжесвідчення проти Артема, що він, начебто, чув від Артема що той вбив жінку-сусідку.
Що є абсолютною нісенітницею.
У хлопця є алібі. Відсутній мотив і причини для такого страшного злочину як вбивство. Відсутні докази. Тим не менш житомирські правозахоронці продовжують фабрикувати справу.
На 
12-30  30.06.15 заплановано попереднє судове засідання по цій кримінальній справі в Коростенському міськрайонному суді Житомирщини. Всі звинувачення розвалилися  бо доказів – катма, і бути в принципі не може,  бо хлопець - до вбивства не причетний.


Полковник Бугира В.П. з Облуправи МВС Житомирщини на пару з своїми друзями-перевертнями 7 (сім) разів змушували Артема рєпєтіровать дачу показів, повторювать вголос текст, який вони йому надиктували(текст «явки» з повинною). І тільки після цього - покликали адвоката. Як тільки 28.11.14 о 21-30 прибув адвокат, його позбавили можливості конфіденційно поспілкуватись з клієнтом (в кімнаті для допитів постійно знаходились інші співробітники міліції), після чого фактично одразу слідчі і прокурор Малина Герич Руслан - занесли відео-камеру в слідчий кабінет і почали знімати це "порно", цей дешевий спектакль,архівне відео якого ми потім дивились в суді. Як малий розказує заздалегідь завчений, надиктований полк.Бугирою текст "явки".

Всі хто фабрикують справи про вбивства - самі є злочинцями. Оскільки справжні
й вбивця, чи вбивці - досі розгулюють на свободі. А держслужбовці: прокурори і мєнти замість розшуку справжніх насильників - займаються "підвищенням показників розкриваємості вбивств" на Житомирщині. Доколє? 

Полк.Бугира В. потім взимку 2014-15 рр. двічі приходив в Сізо #8 м.Житомира до Артема, поки він був під вартою і проводив 40-ка хвилинні "бєсіди" з неповнолітнім, "переконуючи" його зізнатися у вбивстві, якого він не вчиняв. (Див.лист від начальника сіЗо #8). Знову – без виклику і присутності адвокатів.  Наша міліція нас бєрєжьот! Прокуратура Житомирщини, яка типу розслідує ці службові злочини в рамках "фактової" справи включає дурака. "Моя твою не понімать..." 
З полк.Бугири - як з гуся вода. ЙОго навіть не звільнили з посади після всього...
Ну що ж, доведеться звертатися до Євросуду - склад порушення в рамках ст.3 Євроконвеції як кажуть на ліцо. Знову за хабарників і корупціонерів з прокуратури будуть розплачуватись прості платники податків, тобто ми з Вами...






















Комментариев нет:

Отправить комментарий