понедельник, 7 октября 2013 г.

Анонс: в 15-00 08 жовтня 13 року в Орджонікідзевськоу райсуді Запоріжжя - суд по катуванням в міліції

Анонс: в 15-00 08 жовтня 2013 року в Орджонікідзевськоу райсуді Запоріжжя у судді Геєць Ю. слухатиметься моя скарга на бездіяльність місцевої прокуратури по невнесенню до ЄРДР заяви про катування і застосування недозволених методів ведення слідства в порядку ст.214 КПК. ось текст скарги: http://innocentsukr.blogspot.com/2013/09/2.html


***
"Наші честі" із Орджонікідзевського райсуду: судді Макаров В.О. і суддя Геєць Ю. сидять в одному буквально блоці-кабінеті. Неважко передбачити результат завтрашнього засідання, якщо суддя Макаров В.О. (і екс-прокурор району) нещодавно при наявності всіх доказів застосування катувань до Антона Харитонова на досудовому слідстві, а саме: усіх можливих і неможливих тортур, недозволених методів ведення слідства тощо ("великий" і "малий" конвєєр НКВС - який описав Іван Багряний в романі "Сад Гетсиманський") виніс рішення, що прокуратура правильно вчинила, незарєструвавши заяву захисника запорізького паламаря Харитонова А.В. в порядку ст. 214 КПК.

p.s. Як казав мій прадід, що пройшов війну: "Ти їм хоч в очі сци, а він (вона\воно) каже, що дощ іде!" Це схоже якраз той випадок.
Але ми як більшовики - нам чим гірше, тим краще! Підемо в Страсбург одразу. Але цим напевно вже займатимуться інші, більш досвічені юристи із УГСПЛ.
http://innocentsukr.blogspot.com/2013/10/blog-post_3.html



 

Комментариев нет:

Отправить комментарий