вторник, 7 августа 2012 г.

Вбивці, які не вбивали. Кримінальна справа проти Мєраба Суслова

Ось іще дуже цікава кримінальна справа, що слухається суддею Бурбелою Ю.С. в Києво-Святошинському райсуді Київської області як Ви напевно здогадалися теж "в закритому режимі" за зачиненими дверима подалі від очей та вух журналістів (як і справа "Васильківських "терористів" ). Це справа проти Мєраба Суслова - бізнес-партнера екс-власника меблевого центру "Форум"\4Room\ на Кільцевій, який обвинувачується в тому, що 2 роки тому він організував вбивство свого бізнес-партнера з допомогою найманих вбивць, які прямо посеред білого дня при свідках вбили бізнесмена, доречі, разом із потерпілим від куль кіллерів загинули і двоє молодих невинних хлопців - співробітників "Титану", яким не було і 30-ти років.

Журналіст Шарій, який розкрутив цю справу і докапався до істини (а саме: що насправді до організації вбивства власника "Форуму" причетні його близькі родичі - прямі спадкоємці загиблого) був звинувачений міліціїєю у вчиненні злочину, якого не вчиняв. Шарій втік в Прибалтику, де йому надали політичний притулок. на Youtube є цікаве документальне відео - відзняте співробітниками ГУБОЗ, де близький родич потерпілого замовляє кілеру (прихованому агенту ГУБОЗ) вбивство свого родича - бізнесмена-власника "Форуму" (якого через тижнів 2 вбивають!), організатор -  передає "кіллеру" пістолет із глушителем та гроші.
Було це за кілька тижнів до вбивства потерпілого. Але з матеріалів кримінальної справи ці відео таємничо зникає (!!!) після того як Міністерство МВС отримує від родичів загиблого бізнесмена (які водночас є й головними підозрюваними по кримінальній справі про замовне вбивство!) просто королівський подарунок - півтора десятка дорогих іномарок (Toyota etc.). Після чого МВС знімає всі обвинувачення і всі підозри зі своїх спонсорів.
Тим часом - суд "ідьот"! І вочевидь у судді вже є написаний обвинувальний вирок проти Мєраба Суслова (доречі Мєрабу загрожує П\Ж!), коли він буде оголошений - це лише питання часу.  : http://obx.org.ua/chleni-organzacz/item/773-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B0-%D1%81%D1%83%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2.html
***
Мераба Суслов
Суслов Мераби Отарович

1963 г.р, уроженец Армянской ССР
Гражданин РФ и Армении
Бизнесмен, вице-президент ООО «ОТТИ групп», один из владельцев мебельного центра «4room» в Киеве.
Не судим
Обвиняется в заказном убийстве Шабаба  Алояна, расстрелянного 2 октября 2009 года
В марте 2011 года экстрагирован в Украину
Временно содержится в Киевском следственном изоляторе





***
ВІДЕО ТУТ:СОВЛАДЕЛЕЦ ТОРГОВОГО ЦЕНТРА В КИЕВЕ ЗАКАЗЫВАЕТ УБИЙСТВО КОНКУРЕНТА. ДОКУМЕНТАЛЬНАЯ ЗАПИСЬ. ПОЛНАЯ ВЕРСИЯ ВИДЕО (СКАЧАТЬ):
http://files.mail.ru/9CZXAC

"Артур Алоян, сын покойного директора торгового центра «4room» в Киеве ЗАКАЗЫВАЕТ УБИЙСТВО...
Записан разговор Артура с киллером. По некоторым данным, ему обещали 150 тысяч долларов. Видно, как Артур лично консультирует убийцу. Подробно рассказывает киллеру, каким образом застрелить человека. Не забывает напомнить и о контрольных выстрелах в голову.
Ключевая фраза Артура: «Если возьмут, то говори, что Мераб заказал»...
Зачем Артур Алоян подставляет Мераба Суслова?
Мераб Суслов -- совладелец центра «4room». Засадив его пожизненно, Артур Алоян сможет контролировать весь центр «4room».  В настоящий момент, Мераб Суслов уже находится под стражей в СИЗО... " Джерело: http://www.youtube.com/watch?v=_2SqI-7E-8g


Комментариев нет:

Отправить комментарий