понедельник, 20 августа 2012 г.

Група бандитів під керівництвом озброєної "мумії" в центрі столиці пограбували офіс фірми "Фалькон Плюс". Міліція за цим лише спостерігала

Ввечорі 20.08.12 прямо в центрі столиці невідомі особи в масках пограбували фірму - ТОВ "Фалькон Плюс", яка орендувала офіс в приміщенні "Форум-Банка" що по вул. Боричів Тік, 35-В.
Виглядало це наступним чином. Озброєні вогнепальною зброєю люди в масках прямо в центрі міста: на розі вулиць Андріївський узвіз та вул. Боричів Тік, 35В, зламавши вхідні двері фірми, зайшли в приміщення і пограбували офіс "Фалькон Плюс" (при цьому взявши двох дівчат в заручники). Так, зокрема, ці невідомі озброєні люди винесли із офісу фірми біля 10-ти мішків з документами, бухгалтерією, цінними паперами, і цілком можливо - грошима.
Вони винесли також сейф та інші цінні речі.Тривало це мінут 40 - годину.

Наряд ДСО який став випадковим свідком пограбування (в складі 2-ох співрабітників ДСО) за цим лише спостерігав.  Правда співробітники ДСО викликали підмогу по рації, проте группа захвату прибула аж через годину! Що говорить про те, що хтось таки домовився з міліцію про те, аби вони не дуже поспішали.


Все це "дійство" відбувалося на очах шокованих адвокатів, які приїхали захищати інтереси взятих в заручники співробітниць ТОВ "Фалькон Плюс".Адвокати протягом майже години намагалися проникнути до приміщення  ТОВ "Фалькон Плюс", або викликати на підмогу хоч когось: міліцію по "102" тощо. Але всі зусилля виявилися марними.
Проти лому (пістолету) немає прийому, якщо у Вас немає другого лому (читай пістолету).
Відео #1 тут:
Відео №2
Відео №3
Відео №4
Відео №5
Цей бандит теж приймав участь у пограбуванні

Ось ця "мумія" пограбувала офіс і погрожувала вогнепальною зброєю адвокату фірми "Фалькон-Плюс"

Комментариев нет:

Отправить комментарий