понедельник, 28 ноября 2011 г.

32-річного арештанта Івано-Франківського СІЗО забили до смерті

28.11.11 – пресс-реліз, для термінового розповсюдження
32-річного арештанта Івано-Франківського СІЗО забили до смерті
В Івано-Франківську в понеділок 21.11.11 стало відомо, що 32-річний арештант місцевого СІЗО Ярослав Склиповий помер. Чоловік у п’ятницю згідно з вироком місцевого суду отримав два місяці позбавлення волі за дрібний злочин – і в залі суду був взятий під варту, і далі – доставлений конвоєм до місцевого слідчого ізолятору в Івано-Франківську.
За словами батька потерпілого Анатолія Склепового п’ятницю його забрали у СІЗО. У неділю ввечері йому стало погано, і його відправили до наркодиспансеру. А в понеділок о 6-й ранку нам позвонили і сказали, що наш син помер. Коли ми його побачили, то перелякались. У нього було багато синців на руках, ногах та спині".
Одразу після трагедії, тіло його сина відправили на судмедекспертизу.У вівторок, 22 листопада, Анатолій Склиповий отримав довідку про причину смерті його сина, яка підтвердила, що молодого чоловіка побили.
"Набряк на лобі головного мозку, перелом кісток основи та склепіння черепа, крововиливи під м'які мозкові оболонки черепа. Черепно-мозгова травма", - зачитав причину смерті батько засудженого.
Коментарі від керівництва Івано-Франківського слідчого ізолятора отримати не вдалося.
За фактом смерті 32-річного чоловіка порушена кримінальна справа.
p.s. ВІДЕО: "Насильницька смерть в СІЗО Івано-Франківська" (Див. з 05 хв.11 сек.)http://www.paralleli.if.ua/news/17062.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий