понедельник, 21 сентября 2015 г.

Про замах на 16-ти річного Артема Коткова (Лумля-TwinPeaks)

17-18.09.15 мого підзахисного Коткова тричі намагалися як мінімум покалічити, як максимум - вбити. Двічі в Артема стріляли. Стріляли зухвало, нахабно, посеред біла дня, і в присутності свідків. Міліція - нікого не впіймала, і навіть не намагалася нікого розшукати...
***

Перед цим влітку 2015 були спроби спалити будинок Коткових. Хтось регулярно підпалював траву навколо будинку КОткових в с.Лумля.
Також - на стіні клуні-хліву Коткових влітку невідомі писали погрози, в т.ч. були й погрози вбивством усім членам родини, включаючи і двох молодших неповнолітніх братів Артема -- а їх за що?! Не кажучи вже про маму і бабушку Артема. Їм теж було "послання"."Якщо не сядеш - то ми вас усіх вб"єм, всіх зпалим!" (цитата з "послання", був також намальований хрест з ініціалами всіх членів родини...)

17-18.09.15 мого підзахисного Коткова тричі намагалися як мінімум покалічити, як максимум - вбити. Двічі в Артема стріляли. Стріляли зухвало, нахабно, посеред біла дня, і в присутності свідків. Міліція - нікого не впіймала, і навіть не намагалася нікого розшукати...

Сьогодні зранку я виїжджав на місце події в с.Лумлю - робив ОМП - знайшов місце звідки здійснювали постріли. Це закинутий будинок - навпроти (15 метрів від будинку Артема).Те що злочинці не влучили - це просто Диво!
Розстріл 9-ти класника з пнєвматичної (прєдположительно) гвинтівки фактично в притул, протягом двох днів поспіль, це нормально?Нерозслідування даних злочинів міліцією Малина - це нормально?! Вочевидь, що так. Тому що напевно їх це влаштовує. Як і прокуратуру Житомирської обл., і карний розшук Житомирщини.

Ввечорі 18.09.15 в пятницю на 16-ти річного Коткова Артема напали. Напали - прямо у дворі його домоволодіння в селі Лумля! Накинули на шію удавку ззаду і почали душити, поки Артем не втратив свідомість. Мати знайшла тіло знепритомного неповнолітного сина, і на шії в нього було закручено шнурок.Своєчасна перша медична допомога, і викликана швидка - врятували життя малому. Але це - друге Диво за 2 дні.

Замах вбивці довести до кінця нащастя так і не вдалося, через те, що мама Артема вийшла з будинку і фактично зпугнула вбивцю.І головне. Міліція Малина - знову знищила всі докази!!!Зокрема, було знищено єдиний слід від ноги підозрюваного - який вказував на злочинця - слід від ноги підозрюваного  слідчі МВС Малинського РОВД так і не вилучили (тре було викликати криміналістичну лабораторію і робити зліпок від сліду ноги).Навіщо?! Подякую слідчому Міхненко С. і Ользі Романівні за знищення також і другого доказу - шнурка-яким душили (вони просто поклали його в кишеню, без понятих, без складання відповідних документів по КПК тощо)...Що це - некомпетентність? байдужіcть? покривательство вбивць?

p.s. Це - війна, рєбята. І я Вас знайду! Хто б ви не були.

p.p.s. На фіг у нас в державі 300 000 чи 400 000 ментів, які повні бездарі, корупціонери, непрофесіонали, і ідіоти водночас, які не в стані упіймати якусь шпану, яка тероризує УСЕ село Лумля (Малинський район Житомирщини) вже протягом майже року? Розігнати к бісовій матері усіх!




Комментариев нет:

Отправить комментарий